Agenda

Roots & Wings                  T O P C O A C H I N G                         S Y S T E M I S C H  W E R K
PRIVÉ OPSTELLING

in Hengelo

vaak op korte termijn mogelijk

 


"SAMEN" - RELATIE CYCLUS

vanaf 26 september 7 bijeenkomsten t/m 14 december in Enschede

nu met vroegboek korting

bij aanmelding voor 1 september


OPEN MIDDAG RELATIE CYCLUS

op zaterdag 5 september in Enschede

gratis entree


FAMILIE OPSTELLINGEN en ORGANISATIE OPSTELLINGEN

momenteel alleen op verzoek
>> PRIVÉ OPSTELLING <<Voor vragen over

familie, wonen, werken en relaties

 


Wat je kunt bereiken met een privé opstelling:

Alle soorten relaties kunnen onderzocht worden en er wordt een aanzet gegeven om deze relaties te helen. Denk hierbij aan een liefdes- of vriendschapsrelatie, relaties binnen je gezin of familie, de relatie met je werkgever, werknemer of collega. Wat is jouw relatie met geld, met je lichaam, met je huis, met je omgeving, met je werk?

We onderzoeken op welke manier je verbonden bent of wilt zijn en ontdekken waar er een kink in de kabel zit en je energie lekt. De sfeer waarin we werken is veilig en integer.

Hoe ik werk:

Na twaalf jaar professionele ervaring met familie opstellingen en organisatie opstellingen heb ik sinds drie jaar nu mijn eigen vorm van privé opstelling ontwikkeld. Het is een combinatie van vraagtechnieken, coaching en opstellingen. We beginnen met een gesprek om samen helder te krijgen wat op dit moment de kernvraag is en bepalen we wie of wat er wordt opgesteld.

Als vraagsteller ga jij op de plek staan die voor jou juist voelt. Ik ga achtereenvolgens de plekken invoelen van de personen of kwesties waar de vraag over gaat. Hierbij maak ik gebruik van mijn intuïtieve en mediamieke gaven en van alles wat ik in de loop der jaren heb geleerd over systemen, waar wij als mensen deel van uit maken. In de interactie tussen jou en mij, in de rol van representant, wordt duidelijk waar de spanningen vandaan komen en stellen we ons open voor bevrijdende inzichten en oplossingen.

Deze oplossingen zijn niet bedacht, maar dienen zich op natuurlijke wijze aan in de openheid van de opstellingen. Dankzij deze methode zijn inmiddels veel vraagstellers een eind opgeschoten in hun verwerkingsproces.

Een privé opstelling duurt anderhalf uur en kost

100 euro plus 21% btw.

Afspreken:

Je kunt je aanmelden voor een sessie via de blauwe knop onderaan.

Wanneer je op zeer korte termijn een afspraak wilt bel me dan op 06 43741939             

           

OPEN MIDDAG:


Op zaterdag 5 september geven wij een introductie middag van de relatie cyclus SAMEN van 13.00 tot 16.00 uur in Centrum De Melkweg, G.J. van Heekstraat 408 in Enschede. De toegang is gratis en tijdige aanmelding is verplicht.

Met Hans Planje en Tosho KooimansGoede relaties zijn van levensbelang.


Niet alleen als kind, maar ook als volwassene ben je afhankelijk van anderen. En meer dan dat. Je leven krijgt zin in de relaties die je onderhoudt. En het wordt helemaal fijn wanneer de liefde heen en weer stroomt in jouw relaties. 

Alleen zijn is nodig om rust te vinden en diep contact te maken met jezelf. Om daarna weer met alles en iedereen te communiceren. Mooi woord is dat: communiceren. Het geeft aan dat je SAMEN bent. Zonder de ander kun en wil je niet leven. En je hebt de ander nodig om jezelf te leren kennen en te ontwikkelen. Zonder de ander besta je niet. En de ander spiegelt jou. De ander dat ben jij.

Natuurlijk hebben we ons hele leven al van alles geleerd over relateren en communiceren. Toch blijkt steeds weer dat we blinde vlekken hebben. Er kunnen dingen grondig verkeerd gaan in relaties. We begrijpen elkaar verkeerd. We zijn niet helemaal eerlijk naar elkaar. De balans in geven en nemen raakt verstoord. We blijven plakken aan relaties die we ontgroeid zijn. We stoppen te weinig energie in belangrijke relaties. Of we trekken foute partners aan. 

Neem afscheid van oude reacties en patronen.


Soms zakt de moed ons in de schoenen. Ons vertrouwen is beschadigd, we kijken de kat uit de boom, we verbinden ons niet meer zo gemakkelijk. Hierdoor gaan we uit onze kracht. We durven niet meer te vragen wat we nodig hebben en te vertellen wat we te bieden hebben. We voelen ons te kwetsbaar omdat we iets te vaak beschadigd zijn.

Het kan ook zijn dat we steeds in de aanval gaan. We zullen de ander een poepie laten ruiken. "Mij krijgen ze niet klein." Je zorgt dat je de topdog bent in je relaties. Maar ja, waar is de liefde gebleven?

Of je wordt een grote helper, die geeft en geeft en maar weinig terug krijgt. Uiteindelijk raak je uitgeblust en gedesillusioneerd. Ook geen strategie die jou kracht geeft en de liefde blijvend laat stromen. 

Relatiecyclus


Samen met Hans Planje heb ik een serie van 7 bijeenkomsten gepland, te beginnen op zaterdag 26 september 2020. Hierbij gaan we aan de slag met het verkennen van hoe jij omgaat met relaties en communicatie. Met behulp van opstellingen, affirmaties, visualisaties en speciale oefeningen wordt je bewust van je blinde vlekken en kun je deze transformeren. Dit maakt jou krachtiger in je relaties en communicatie. 

Het wordt een intensieve groep van minimaal 6 tot maximaal 10 deelnemers. Wacht niet te lang met je aanmelden, want vol is vol.

De bijeenkomsten worden gehouden in Enschede 
De data zijn: 26 september, 3 en 17 en 31 oktober, 14 en 28 november, 12 december
Telkens van 11.00 tot 16.00 uur


De cyclus kost 595 euro all in. 

Bij aanmelding voor 1 september en vooruitbetaling van de helft van het bedrag geldt een vroegboek korting van 45 euro.

Aanmeldingsprocedure:
Je meldt je eerst aan voor een gratis intakegesprek. Daarin beslis je of je echt aan deze cyclus mee gaat doen. 


Zowel tijdens het intakegesprek als tijdens de cyclus volgen wij de op dat moment geldende corona richtlijnen.


>> FAMILIE OPSTELLINGEN <<


momenteel alleen op verzoek

Voor vragen over

familie, wonen, werken en relaties


Hoe komt het dat opstellingen telkens weer zo fascinerend zijn?


Ik ben hier al 15 jaar mee bezig en het blijft me boeien.In de eerste plaats omdat het over de liefde gaat. In een ruimtelijke opstelling wordt het zo zichtbaar waar de liefde niet stroomt. En wanneer er zich dan na een tijdje spontaan oplossingen aandienen, dan is er dat gevoel van ontroering en ontzag, van verwondering en dankbaarheid. De sfeer in de groep is dan ineens veranderd en we zijn opener naar elkaar. Die liefde is voelbaar.

Maar ook omdat dit alles met de ziel te maken heeft. Zodra de inwerking van de ziel, als richtinggever van het leven, zichtbaar wordt tijdens de opstelling, verdwijnt de focus op problemen en de pijn en zien we weer een nieuw perspectief.

Opstellingen kunnen je helpen bij het herstel van relaties.


Relaties in je buitenwereld, zoals met familieleden, vrienden, collega's of opdrachtgevers. Maar ook in je binnenwereld, zoals met diepe verlangens en het kind in jezelf.

Je wordt je bewust waar het echt om gaat en je kunt zien wat voor oplossingen er mogelijk zijn. Je ziet welke eerste stappen je zou kunnen gaan zetten op weg naar een betere toekomst. Je krijgt belangrijke nieuwe inzichten, waardoor er vanzelf dingen op hun plek vallen in je leven. Of waarmee je aktief aan de slag moet. Dan is wat je gezien hebt in de opstelling een uitnodiging, die je als je dat wilt kunt aannemen. Vaak moet zo'n opstelling even rustig bij jou landen.


Doe mee als representant.

Wanneer je meedoet als representant geef je degene, die de opstelling krijgt, iets heel waardevols. Maar ook voor jezelf levert het een middag met veel diepgang en inzichten op.
Is het allemaal nieuw voor je, dan ben je als toeschouwer van harte welkom.momenteel alleen op verzoek