Agenda

Roots & Wings                  T O P C O A C H I N G                         S Y S T E M I S C H  W E R K
PRIVÉ OPSTELLING

in Hengelo

   op afspraak   


SUPPORTGROEP 'THE ARTIST'S WAY'

start op maandag 17 februari in Hengelo


FAMILIE OPSTELLINGEN

zondag 15 maart in Hengelo

zondag 26 april in Hengelo

zondag 14 juni in HengeloSAMEN - RELATIE CYCLUS

vanaf 26 september 7 bijeenkomsten t/m 14 december in Enschede

>> PRIVÉ OPSTELLING <<Voor vragen over

familie, wonen, werken en relaties

 


Wat je kunt bereiken met een privé opstelling:

Alle soorten relaties kunnen onderzocht worden en er wordt een aanzet gegeven om deze relaties te helen. Denk hierbij aan een liefdes- of vriendschapsrelatie, relaties binnen je gezin of familie, de relatie met je werkgever, werknemer of collega. Wat is jouw relatie met geld, met je lichaam, met je huis, met je omgeving, met je werk?

We onderzoeken op welke manier je verbonden bent of wilt zijn en ontdekken waar er een kink in de kabel zit en je energie lekt. De sfeer waarin we werken is veilig en integer.

Hoe ik werk:

Na twaalf jaar professionele ervaring met familie opstellingen en organisatie opstellingen heb ik sinds drie jaar nu mijn eigen vorm van privé opstelling ontwikkeld. Het is een combinatie van vraagtechnieken, coaching en opstellingen. We beginnen met een gesprek om samen helder te krijgen wat op dit moment de kernvraag is en bepalen we wie of wat er wordt opgesteld.

Als vraagsteller ga jij op de plek staan die voor jou juist voelt. Ik ga achtereenvolgens de plekken invoelen van de personen of kwesties waar de vraag over gaat. Hierbij maak ik gebruik van mijn intuïtieve en mediamieke gaven en van alles wat ik in de loop der jaren heb geleerd over systemen, waar wij als mensen deel van uit maken. In de interactie tussen jou en mij, in de rol van representant, wordt duidelijk waar de spanningen vandaan komen en stellen we ons open voor bevrijdende inzichten en oplossingen.

Deze oplossingen zijn niet bedacht, maar dienen zich op natuurlijke wijze aan in de openheid van de opstellingen. Dankzij deze methode zijn inmiddels veel vraagstellers een eind opgeschoten in hun verwerkingsproces.

Een korte sessie van 50 minuten kost 85 euro en de uitgebreide sessie van anderhalf uur kost 125 euro.

Afspreken:

Je kunt je aanmelden voor een sessie via de blauwe knop onderaan. Vermeld of je een korte of lange sessie wilt en noem enkele datums waarop jij kunt komen. Wanneer je op korte termijn een afspraak wilt bel me dan op 06 43741939             

           


>> FAMILIE OPSTELLINGEN <<Voor vragen over

familie, wonen, werken en relaties

 


Data:

Op zondagmiddag 15 maart, 16 april en 14 juni


Aanvang:


Om 13 uur. Inlkoop vanaf 12.45 uur.


Plaats:


Centrum De Dansende Os

Schalkburgerstraat 28 in Hengelo


Kosten:


Korte opstelling 85 euro

Uitgebreide opstelling 125 euro


Toeschouwer of representant 20 euro


Meer info:


Bel Tosho op  06-43741939


Aanmelding:


Via onderstaande blauwe knop

Vermaeld de datum van de opostelling en of je een eigen opstelling wilt of als toeschouwer komt of mee wilt doen als representant.         

Supportgroep THE ARTIST'S WAY:

gedurende 13 bijeenkomsten
vanaf maandag 17 februari 2020
 

>> WORDT LID VAN EEN SUPPORTGROEP <<

Maak je creativiteit vrij met behulp van een inspirerende supportgroep!

Dit is een erg leuke en inspirerende manier om elkaar te supporten in een kleine groep van 4 mensen. We bespreken op de bijeenkomsten thuis in mijn atelier hoe het gaat met de opdrachten uit het boek van Julia Cameron, wat je beleefd hebt op je wekelijkse kunstuitje en wat het schrijven van drie pagina's per dag je oplevert.

Julia Cameron beschrijft in haar boek The Artist's Way een praktische methode om in twaalf weken de verschillende blokkades, die onze creatieve vermogens in de weg staan, op te heffen.

Allerlei negatieve overtuigingen en gevoelens kunnen je in de weg zitten. Deze kun je met deze methode omvormen tot positieve gevoelens van veligheid, kracht, integriteit, zelfbescherming en hoop. Dit is een waardevolle en inmiddels wereldwijd door velen beproefde methode om (weer) in contact te komen met je eigen creativiteit. Het is niet alleen bedoeld voor professionele kunstenaars, maar voor iedereen die creatiever en vrijer wil leven. De oefeningen hebben een duidelijk positief effect op je privéleven en op je werk.

We doen dus zelf de oefeningen aan de hand van het boek en komen elke keer 1,5 uur bij elkaar om uit te wisselen en elkaar te motiveren. Tussendoor communiceren we via een Whatapp groep.

Start van de bijeenkomsten is op maandag 17 februari en we ontmoeten elkaar in totaal 13 keer om de twee weken. Begeleiding door Tosho Kooimans.


Telkens van 20.00 tot 21.30 uur in Atelier De Blauwe Hand in de Spiegelstraat 54, Hengelo Ov.

Kosten: 250 euro. Het Nederlandstalige boek kost 25 euro, het Engelstalige boek is wat goedkoper.
De groep bestaat uit maximaal 5 personen.

Na afloop van de cursus kan de groep besluiten zelfstandig door te gaan als creatieve supportgroep.

Met Hans Planje en Tosho KooimansGoede relaties zijn van levensbelang.


Niet alleen als kind, maar ook als volwassene ben je afhankelijk van anderen. En meer dan dat. Je leven krijgt zin in de relaties die je onderhoudt. En het wordt helemaal fijn wanneer de liefde heen en weer stroomt in jouw relaties. 

Alleen zijn is nodig om rust te vinden en diep contact te maken met jezelf. Om daarna weer met alles en iedereen te communiceren. Mooi woord is dat: communiceren. Het geeft aan dat je SAMEN bent. Zonder de ander kun en wil je niet leven. En je hebt de ander nodig om jezelf te leren kennen en te ontwikkelen. Zonder de ander besta je niet. En de ander spiegelt jou. De ander dat ben jij.

Natuurlijk hebben we ons hele leven al van alles geleerd over relateren en communiceren. Toch blijkt steeds weer dat we blinde vlekken hebben. Er kunnen dingen grondig verkeerd gaan in relaties. We begrijpen elkaar verkeerd. We zijn niet helemaal eerlijk naar elkaar. De balans in geven en nemen raakt verstoord. We blijven plakken aan relaties die we ontgroeid zijn. We stoppen te weinig energie in belangrijke relaties. Of we trekken foute partners aan. 

Neem afscheid van oude reacties en patronen.


Soms zakt de moed ons in de schoenen. Ons vertrouwen is beschadigd, we kijken de kat uit de boom, we verbinden ons niet meer zo gemakkelijk. Hierdoor gaan we uit onze kracht. We durven niet meer te vragen wat we nodig hebben en te vertellen wat we te bieden hebben. We voelen ons te kwetsbaar omdat we iets te vaak beschadigd zijn.

Het kan ook zijn dat we steeds in de aanval gaan. We zullen de ander een poepie laten ruiken. "Mij krijgen ze niet klein." Je zorgt dat je de topdog bent in je relaties. Maar ja, waar is de liefde gebleven?

Of je wordt een grote helper, die geeft en geeft en maar weinig terug krijgt. Uiteindelijk raak je uitgeblust en gedesillusioneerd. Ook geen strategie die jou kracht geeft en de liefde blijvend laat stromen. 

Relatiecyclus


Samen met Hans Planje heb ik een serie van 7 bijeenkomsten gepland, te beginnen op zaterdag 26 september 2020. Hierbij gaan we aan de slag met het verkennen van hoe jij omgaat met relaties en communicatie. Met behulp van opstellingen, affirmaties, visualisaties en speciale oefeningen wordt je bewust van je blinde vlekken en kun je deze transformeren. Dit maakt jou krachtiger in je relaties en communicatie. 

Het wordt een intensieve groep van minimaal 6 tot maximaal 10 deelnemers. Wacht niet te lang met je aanmelden, want vol is vol.

De bijeenkomsten worden gehouden in:
Centrum voor Balans,  Potsweg 15 B in Enschede 
De data zijn: 26 september, 3 en 17 en 31 oktober, 14 en 28 november, 12 december
Telkens van 11.00 tot 16.00 uur


De cyclus kost 595 euro all in. 

Aanmeldingsprocedure:
Je meldt je eerst aan voor een gratis intakegesprek. Daarin beslis je of je echt aan deze cyclus mee gaat doen.