Agenda

PRIVÉ OPSTELLINGEN en COACHING

live in Hengelo of via Zoom


INDIVIDUEEL TRAJECT

Op ieder moment mogelijk:  online via Zoom of gewoon live

 


"SAMEN ONDERWEG"

vanaf 11 mei 2021   Doorlopende groep online


"SAMEN" - RELATIE CYCLUS

vanaf 18 september 2021 zeven bijeenkomsten t/m 11 dec in Enschede
Met Hans Planje en Tosho Kooimans

Als wereldbewoners zijn wij in een intense periode van fundamentele veranderingen beland, waarin heel veel van ons gevraagd wordt en wij beslissende keuzes moeten maken, ook voor komende generaties. Dit is bepaald niet gemakkelijk en iedereen komt in dat proces de nodige druk, stress en onzekerheid tegen. Alles verandert en dat raakt veel aspecten van ons leven. Het vraagt om reflectie en zelfonderzoek en het is belangrijk dat we ons blijven verbinden, om te
voorkomen dat we in de veelheid van wat van ons gevraagd wordt overweldigd worden, of ons verloren gaan voelen en eenzaam worden.


Aan de horizon zien we een wereldgemeenschap van mensen, die geleerd hebben om in harmonie met zichzelf en elkaar te leven, die een diep respect hebben voor alle ecosystemen en die de gezamenlijke productie op een duurzame, liefdevolle en zorgzame manier gebruiken voor het welzijn van iedereen.


Intussen kun je behoorlijk last hebben van overlevingsangst, achterdocht, boosheid, eenzaamheid, veranderende relaties, onzekerheid over de keuzes die je voortdurend moet maken, financiële perikelen, woonproblemen en noem maar op. Om je hierbij te ondersteunen bieden wij zowel een individueel traject als een doorlopende groep aan.


Het individuele traject

Dit bestaat uit 4 wekelijkse sessies van anderhalf uur.
De eerste sessie is gezamenlijk, dus met Hans en Tosho. De tweede en derde sessie zijn individuele sessies, één met Tosho en één met Hans. Daarin kan een specifiek thema verder uitgediept worden. De laatste sessie is weer gezamenlijk. Dit is een afronding en kan ook een opmaat zijn voor een verlenging. Een verlenging bestaat uit twee individuele sessie met Hans en Tosho afzonderlijk, en een afrondende gezamenlijke sessie.
Dit traject kan online worden gevolgd, maar ook live of een combinatie van online en live.De doorlopende groep

Met ingang van 11 mei starten we met een doorlopende online groep waarbij wij de nodige bedding en handvatten bieden, om te werken aan je eigenheid, je bewuster te worden van wie jij bent, hoe jij communiceert en op anderen overkomt en hoe jij de best mogelijke keuzes kunt maken. Daarnaast heb je de gelegenheid je te verbinden met gelijkgestemden en zorgen wij met zijn allen via korte deelrondes voor inspiratie en ondersteuning.

Je deelname aan de doorlopende groep begint met een blok van 4 sessies. Daarna kun je kiezen voor aansluitende vervolgsessies.


Als werkvormen gebruiken wij voornamelijk coaching, visualisatie, inspiraties, oefeningen en opstellingen. Wij hebben een IT-specialist aan het werk gezet om voor ons een interactieve website te maken, waarin online opstellingen mogelijk worden. Daar kan iedereen die ingelogd is, zichzelf opstellen en verplaatsen of als representant deelnemen in de opstelling van een ander. We gebruiken daarbij tegelijkertijd Zoom voor de onderlinge communicatie. De online opstellingenpagina blijkt een mooi alternatief voor de gebruikelijke live opstellingen. Wanneer opstellingen nieuw voor je zijn kun je de eerste keer ook gewoon toeschouwer zijn. Het mooie is dat zowel een opstelling ontvangen, als er in representeren, als deze als toeschouwer meebeleven alle drie impact op je hebben.


Omdat deze groep blijft doorlopen en er mensen afhaken en aanhaken, kun je zelf bepalen hoe lang je na dit eerste blok van 4 keer nog mee wilt blijven doen. En je kunt op een later moment weer één of meerdere keren meedoen, wanneer je daar behoefte aan hebt. Met dit flexibele format bieden wij dus een permanente bedding aan. Heb je even helderheid, ondersteuning of inspiratie nodig?  Kom er maar bij! Het enige wat je nodig hebt is een laptop of computer met internetaansluiting.

Individueel traject

De eerste en laatste sessie is met Hans en Tosho samen en gaat via Zoom.
Een live sessie met Tosho wordt in Hengelo gehouden, een sessie met Hans in Enschede.

Deze privésessies kunnen naar wens ook via Zoom worden gedaan.


Het eerste blok van vier sessies kost 295 euro.
Een vervolg blok van 3 sessies kost 195 euro.
 
Een individueel traject kan op elk moment gestart worden.
 

Doorlopende groep


Omdat er meer mensen meedoen is de doorlopende groep goedkoper dan een individueel traject. Deze groep wordt online gevolgd via Zoom.

We gebruiken hierbij onze opstellingen app.


De start met vier sessies kost 195 euro.
Elke vervolgsessie kost 45 euro.


De doorlopende groep wordt gehouden op dinsdag avonden van 20.00 tot 22.00 uur en start op 11 mei.


>> PRIVÉ OPSTELLING <<Voor vragen over

familie, wonen, werken en relaties

 


Wat je kunt bereiken met een privé opstelling:

Alle soorten relaties kunnen onderzocht worden en er wordt een aanzet gegeven om deze relaties te helen. Denk hierbij aan een liefdes- of vriendschapsrelatie, relaties binnen je gezin of familie, de relatie met je werkgever, werknemer of collega. Wat is jouw relatie met geld, met je lichaam, met je huis, met je omgeving, met je werk?

We onderzoeken op welke manier je verbonden bent of wilt zijn en ontdekken waar er een kink in de kabel zit en je energie lekt. De sfeer waarin we werken is veilig en integer.

Hoe ik werk:

Na twaalf jaar professionele ervaring met familie opstellingen en organisatie opstellingen heb ik sinds vier jaar nu mijn eigen vorm van privé opstellingen ontwikkeld. Het is een combinatie van vraagtechnieken, coaching en opstellingen. We beginnen met een gesprek om samen helder te krijgen wat op dit moment de kernvraag is en bepalen we wie of wat er wordt opgesteld.

Als vraagsteller ga jij op de plek staan die voor jou juist voelt. Ik ga achtereenvolgens de plekken invoelen van de personen of kwesties waar de vraag over gaat. Hierbij maak ik gebruik van mijn intuïtieve en mediamieke gaven en van alles wat ik in de loop der jaren heb geleerd over systemen, waar wij als mensen deel van uit maken. In de interactie tussen jou en mij, in de rol van representant, wordt duidelijk waar de spanningen vandaan komen en stellen we ons open voor bevrijdende inzichten en oplossingen.

Deze oplossingen zijn niet bedacht, maar dienen zich op natuurlijke wijze aan in de openheid van de opstellingen. Dankzij deze methode zijn inmiddels veel vraagstellers een eind opgeschoten in hun verwerkingsproces.


Kosten:

Een privé opstelling duurt anderhalf uur en de richtprijs is 120 euro.


Ik hanteer richtprijzen omdat de zorg voorop staat en niet het geld. Dat betekent dat iedereen die om een privé opstelling vraagt deze krijgt. Wie niets kan betalen betaalt niets. Voelt dat niet goed, dan kan men iets terugdoen voor het evenwicht. Wie wel geld heeft betaalt een deel of de volle 120 euro.

Wil je meer betalen uit erkentelijkheid of om meer zorg voor mensen met te weinig geld mogelijk te maken dan wordt dat uiteraard gewaardeerd.


Afspreken:

Je kunt je aanmelden voor een sessie via de blauwe knop onderaan.

Wanneer je op zeer korte termijn een afspraak wilt bel me dan op 06 43741939.    

           

Privé ONLINE opstelling en coaching via Zoom


Je kunt een online opstelling krijgen met behulp van een speciale opstellingen app.

Of ik kan je telefonisch of via zoom coachen.

Bel me om een datum en een tijd af te spreken. Kosten 20 euro per kwartier.


Tosho:  06-4374 1939

Met Hans Planje en Tosho KooimansMeer dan ooit werden we in de afgelopen tijd op onszelf teruggeworpen en konden we onze
dierbaren of niet ontmoeten, of we zaten noodgedwongen op elkaars lip. Onze relaties zijn aan
verandering onderhevig en dat levert voor velen de nodige stress op.


Hoe ga je om met teveel of te weinig afstand in je relaties? Welke relaties passen niet meer bij je en
aan wat voor nieuwe relaties heb jij behoefte? Hoe beëindig en begin je een relatie? Wat kom je
daarin tegen? En hoe houd je je relaties, met je partner, je familie, vrienden en collega's gezond?


Goede relaties zijn van levensbelang.


Niet alleen als kind, maar ook als volwassene ben je afhankelijk van anderen. En meer dan dat. Je leven krijgt zin in de relaties die je onderhoudt. En het wordt helemaal fijn wanneer de liefde heen en weer stroomt in jouw relaties. 

Alleen zijn is nodig om rust te vinden en diep contact te maken met jezelf. Om daarna weer met alles en iedereen te communiceren. Mooi woord is dat: communiceren. Het geeft aan dat je SAMEN bent.

En je hebt de ander nodig om jezelf te leren kennen en te ontwikkelen. Onze relaties zijn de spiegels van ons innerlijk. Diegenen die we - bewust of onbewust - aantrekken, laten ons iets zien over onszelf.
De ander dat ben jij.

Natuurlijk hebben we ons hele leven al van alles geleerd over relateren en communiceren. Toch blijkt steeds weer dat we blinde vlekken hebben. Er kunnen dingen grondig verkeerd gaan in relaties. We begrijpen elkaar verkeerd. We zijn niet helemaal eerlijk naar elkaar. De balans in geven en nemen raakt verstoord. We blijven plakken aan relaties die we ontgroeid zijn. We stoppen te weinig energie in belangrijke relaties. Of we trekken foute partners aan. 

Neem afscheid van oude reacties en patronen.


Natuurlijk hebben we ons hele leven al van alles geleerd over relaties en communicatie. We willen
maar al te graag met anderen delen: onze dromen, verwachtingen, hoop, angsten en vreugde. We
willen anderen begrijpen en door anderen begrepen worden. Maar hoe graag we dat ook willen, vaak krijgen we het niet goed voor elkaar.

Een goede, heldere communicatie binnen onze relaties is een van de moeilijkste dingen. Ongemerkt beïnvloeden onuitgesproken verwachtingen, tegen- strijdige signalen, hinderlijke oude patronen, ineffec-tieve boodschappen en emoties onze communicatie met elkaar en al te gemakkelijk lopen we steeds in dezelfde valkuil.


Terugtrekken, aanvallen, zorgen... Neem afscheid van oude patronen


In deze tijd worden we met z'n allen 'opgeschoond'. We komen veel oude zaken tegen met de bedoeling hier afscheid van te nemen, zodat we weer in onze eigen kracht kunnen komen, zelfstandig, autonoom en varend op onze innerlijke autoriteit. Als we dan de ander ontmoeten kunnen we ons in liefde verbinden, gelijkwaardig, op eigen gronding en zonder angst.


Relatiecyclus


SAMEN is voor iedereen die wil werken aan betere relaties starten we in het najaar van 2021 met een nieuwe serie van 7 bijeenkomsten, waarin we aan de slag gaan met het onderzoeken hoe jij omgaat met relaties en communicatie. Met behulp van opstellingen, affirmaties, visualisaties en speciale oefeningen wordt je je bewust van belemmerende patronen, blinde vlekken of onbe-wuste overtuigingen en angsten en kun je deze transformeren. Dit maakt jou krachtiger in je relaties en communicatie.


Het wordt een intensieve groep van minimaal 6 tot maximaal 10 deelnemers. Wacht niet te lang met je aanmelden, want vol is vol.

De bijeenkomsten worden gehouden in Enschede 
De data zijn: 18 sept, 2 en 16 en 30 okt, 13 en 27 nov en 11 dec telkens van 11.00 tot 16.00 uur.


Investering: 595,- inclusief 1 individuele sessie met Hans of Tosho


Aanmeldingsprocedure:


Je meldt je eerst aan voor een gratis intakegesprek. Daarin beslis je of je echt aan deze cyclus mee gaat doen. 


Zowel tijdens het intakegesprek als tijdens de cyclus volgen wij de op dat moment geldende corona richtlijnen.