Agenda

Roots & Wings                  T O P C O A C H I N G                         S Y S T E M I S C H  W E R KPRIVÉ OPSTELLING

in Hengelo

   op afspraak   NIEUWJAARSRECEPTIE

zaterdag 4 januari 2020 in Hengelo


MONEY INTENSIVE

3 bijeenkomsten binnen een maand

startdatum in overleg zodra er 6 aanmeldingen zijn


SAMEN - RELATIE CYCLUS

vanaf 25 januari 7 bijeenkomsten om de 2 weken in Enschede


LIEFDE & GELD OPSTELLINGEN

zondag 15 maart 2020 in Hengelo


Heb jij zin om het nieuwe jaar in te luiden met een verrassend programma?


Wij bieden die gelegenheid en nodigen jou uit voor deze spetterende nieuwjaarsreceptie.


Het thema van deze receptie is: 


"Het jaar 2020:  Concrete stappen"


Deze bijeenkomst beoogt in de eerste plaats een ontmoeting en uitwisseling met bekenden en onbekenden met een hapje en drankje. Daarbij bieden wij gelegenheid deel te nemen aan een aantal activiteiten:


-   een astrologische voorbeschouwing over het nieuwe jaar door Hans met simultane opstelling door Tosho

-   een oefening in tweetallen om jouw doelen en leermomenten voor het nieuwe jaar helder te krijgen

-   een wandeling door het nieuwe jaar


Tussendoor is er voldoende tijd voor gesprek en uitwisseling. Het is wel de bedoeling dat je de hele middag aanwezig bent. Het is dus geen gewone inloop en uitloopreceptie.


Verlotingen:

Aan het eind van de dag verloten we onder de aanwezigen één gratis privé opstelling met Tosho en één gratis horoscoopduiding over je persoonlijke jaarthema's met Hans.


Aanmelding:

De nieuwjaarsreceptie is gratis toegankelijk, mits je je van te voren via de blauwe knop hieronder aanmeldt met "Nieuwjaarsreceptie", je naam, emailadres en telefoonnummer. Om kosten te dekken vragen we een vrijwillige bijdrage. We zien je graag.


Houd er rekening mee dat de ruimte beperkt is. Meld je dus tijdig aan om teleurstelling te voorkomen.


>> PRIVÉ OPSTELLING <<Voor vragen over

familie, wonen, werken en relaties

 


Wat je kunt bereiken met een privé opstelling:

Alle soorten relaties kunnen onderzocht worden en er wordt een aanzet gegeven om deze relaties te helen. Denk hierbij aan een liefdes- of vriendschapsrelatie, relaties binnen je gezin of familie, de relatie met je werkgever, werknemer of collega. Wat is jouw relatie met geld, met je lichaam, met je huis, met je omgeving, met je werk?

We onderzoeken op welke manier je verbonden bent of wilt zijn en ontdekken waar er een kink in de kabel zit en je energie lekt. De sfeer waarin we werken is veilig en integer.

Hoe ik werk:

Na twaalf jaar professionele ervaring met familie opstellingen en organisatie opstellingen heb ik sinds drie jaar nu mijn eigen vorm van privé opstelling ontwikkeld. Het is een combinatie van vraagtechnieken, coaching en opstellingen. We beginnen met een gesprek om samen helder te krijgen wat op dit moment de kernvraag is en bepalen we wie of wat er wordt opgesteld.

Als vraagsteller ga jij op de plek staan die voor jou juist voelt. Ik ga achtereenvolgens de plekken invoelen van de personen of kwesties waar de vraag over gaat. Hierbij maak ik gebruik van mijn intuïtieve en mediamieke gaven en van alles wat ik in de loop der jaren heb geleerd over systemen, waar wij als mensen deel van uit maken. In de interactie tussen jou en mij, in de rol van representant, wordt duidelijk waar de spanningen vandaan komen en stellen we ons open voor bevrijdende inzichten en oplossingen.

Deze oplossingen zijn niet bedacht, maar dienen zich op natuurlijke wijze aan in de openheid van de opstellingen. Dankzij deze methode zijn inmiddels veel vraagstellers een eind opgeschoten in hun verwerkingsproces.

Een korte sessie van 50 minuten kost 85 euro en de uitgebreide sessie van anderhalf uur kost 125 euro.

Afspreken:

Je kunt je aanmelden voor een sessie via de blauwe knop onderaan. Vermeld of je een korte of lange sessie wilt en noem enkele datums waarop jij kunt komen. Wanneer je op korte termijn een afspraak wilt bel me dan op 06 43741939             

           

>> MONEY INTENSIVE <<


met Tosho Kooimans


VOOR PARTICULIEREN EN ZZP-ERS


Geld is overal. Maar waar ben jij? 


Aan een besloten groep van maximaal 6 deel-nemers bied ik een drieluik aan over geld.

Dit drieluik bestaat uit drie dagdelen, waarin we werken met geld-opstellingen, geleide meditaties en kritisch onderzoek van overtuigingen.


Wat voor relatie heb jij met geld?


lees meer >>>


Zodra er 6 aanmeldingen zijn gaan we van start.


* Drie blokken binnen 1 maand van samen in totaal 10 uur. Plaats, data en tijden in onderling overleg.
* Investering: 350 euro


Je kunt je aanmelden via de knop hieronder. Je kunt ook bellen op 06-43741939 voor extra info of voor een gratis intakegesprek.

Met Hans Planje en Tosho KooimansIn het afgelopen jaar hebben wij in een serie van twaalf workshopmiddagen de vele aspecten verkend, van het hebben van relaties en de vormen van communicatie, die hierbij gebruikt worden. De inzichten, die wij hebben verworven in deze open middagen en onze ervaringen met diverse werk-vormen, gaan wij in 2020 inzetten in een intensieve relatiecyclus. De naam van deze cyclus is SAMEN.


In totaal kunnen er minimaal 6 en maximaal 10 mensen deelnemen aan deze groep. Wanneer je belangstelling hebt, nodigen we je uit voor een gratis intakegesprek, waarin we behoeftes en verwachtingen kunnen peilen en eventuele vragen kunnen beant-woorden. Vervolgens kun je je in-schrijven voor de cyclus van zeven bijeenkomsten.


Deze zullen om de twee weken plaatsvinden in Enschede. Tussendoor is er gelegenheid om met ons te reflecteren over zaken die je in het dagelijks leven tegenkomt in de relatiesfeer. Hiermee denken we een goede bedding te scheppen om gedurende een maand of vier te werken aan je relaties en alles wat je daarin tegenkomt. Het resultaat kan zijn dat je je meer en meer verbonden gaat voelen met de juiste mensen om je heen.


Gedurende 7 bijeenkomsten om de 14 dagen in Enschede
Start: Zaterdag 25 januari 2020 van 11.00 tot 16.00 uur


Voor iedereen die wil werken aan betere relaties. Je kunt dit individueel doen, of als extra uitdaging samen met je partner. Of het nu gaat om een intieme relatie of de relatie met je ouders, kinderen, vrienden, collega's, buren of medereizigers: relaties hebben we allemaal. We hebben ze nodig om onszelf te leren kennen en te
ontwikkelen. Het zijn de spiegels van ons innerlijk. Diegenen die we - bewust of onbewust - aantrekken, laten ons iets zien over onszelf.


Het ligt in onze aard om ervaringen met anderen te delen: onze dromen, verwachtingen, hoop, angsten en vreugde. We willen anderen begrijpen en door anderen begrepen worden. Maar hoe graag we dat ook willen, vaak krijgen we het niet goed voor elkaar. Een goede, heldere communicatie binnen onze relaties is een van de moeilijkste dingen.


Ongemerkt beïnvloeden onuitgesproken verwachting-en, tegenstrijdige signalen, hinderlijke oude patronen, ineffectieve boodschappen en emoties onze commu-nicatie met elkaar. En daar willen we samen mee aan het werk.


De cyclus kost 500 euro all in. Mocht geld een probleem zijn, laat dit dan tijdens de gratis intake even weten, dan kijken we of we je hierin tegemoet kunnen komen.


Je kunt je hiervoor aanmelden via:   info@roots-and-wings.nl      of via de knop hieronder.


De locatie voor de bijeenkomsten is in Enschede: Centrum Ruimte voor Balans, Potsweg 15 B.

Het adres en de datum voor de intake krijg je na je aanmelding. 

>> GELD OPSTELLINGEN <<


met Tosho Kooimans


VOOR PARTICULIEREN EN ZZP-ERS


ZONDAG 15 Maart  van 13 tot 16 uur


Locatie: 

Centrum De Dansende Os

Schalkburgerstraat 28 Hengelo (O)Wat heb jij met geld?

Wellicht heb jij geen makkelijke open relatie tot geld. Wat betekent dat je meer met geld bezig bent dan je lief is. Misschien steeds net genoeg, maar het houdt niet over. Je voelt dat je jezelf en je naasten eigenlijk tekort doet. Je zou zoveel meer willen neerzetten en ervaren in de wereld, dan tot nog toe mogelijk is. Er zit kortom angst op het thema geld.


Liefde en geld: een mooie combinatie

Wat hebben liefde en geld met elkaar te maken? Mag je iets vanuit liefde doen en er ook goed mee verdienen? Gaat de focus op geld ten koste van het vrij stromen van je liefde? Wordt je liefde berekenend? Is het niet beter om alles gratis weg te geven in de hoop dat je er iets voor terugkrijgt?
Gaat dienen niet boven verdienen? Gaat liefde voor de ander boven zelf-liefde? Zie jij geld als een belangrijke oorzaak van ellende? Of gaan liefde en geld bij jou prima samen?


Eigenwaarde

Te weinig geld hebben tast je eigenwaarde aan en maakt dat je je klein voelt en een beperkt leven leidt. Het geeft stress en verhindert je om voluit in liefde te leven. Het is dan moeilijker om je te ontplooien in je werk en wat je verder graag doet om creatief en gezond te zijn. Ontdek in de opstellingen waarom je je klein maakt en doe er wat aan. Het universum waarin wij leven is één en al overvloed. Wat is het dat jou tegen houdt? En hoe los je dit op?


Me too
Sinds ik een tijdje terug zelf een geld-opstelling kreeg is er een doorbraak gaande en ben ik veel ruimer gaan denken over geld. Uit onverwachte hoeken krijg ik aanbiedingen, waardoor mijn inkomen fors gestegen is. Ik voel me vrij om mezelf te presenteren en om openlijk ervoor uit te komen dat ik geld belangrijk vind. Ik mag het goed hebben en laten weten wat ik waard ben. Ik maak mijzelf niet meer klein.


Hello world!
Dit jaar staat in het teken van het concreet maken van je dromen. Als je altijd al gewenst hebt om ruimer in de slappe was te zitten, zodat je het leven kunt leiden, waarvoor je op deze planeet bent gekomen. Een mooie dag om opstellingen over geld te houden.


Kom!
Kijk wat voor verhouding jij met geld hebt. En verander je zelfbeeld ten aanzien van geld. Zodat jij met liefde meer kunt doen voor jezelf en voor anderen. Ga meer in de stroom van het leven staan en neem en geef uitbundig.


Help mee!
Wanneer je meedoet als representant help je niet alleen degene die de opstelling krijgt, maar leer je zelf ook veel over hoe overtuigingen over geld en eigenwaarde ontstaan zijn en veranderd kunnen worden. Ook de veilige en respectvolle sfeer van de opstellingen zijn zeer de moeite van het komen waard.


Wat kost dat?
Wanneer je zelf een opstelling wilt kun je kiezen voor een korte opstelling van maximaal 50 minuten voor 85 euro of voor een uitgebreide opstelling van maximaal anderhalf uur voor 125 euro.
Wil je graag komen kijken hoe zo'n opstelling werkt of wil je graag meedoen als representant dan zijn de kosten 20 euro.


Aanmelding

Je kunt je aanmelden via de blauwe knop hieronder. Vermeld duidelijk je naam, emailadres en telefoonnummer. Wacht niet te lang met aanmelden, want ik geef een beperkt aantal opstellingen.