Agenda

Roots & Wings                  T O P C O A C H I N G                         S Y S T E M I S C H  W E R K

PRIVÉ OPSTELLINGEN en COACHING

live in Hengelo of via Zoom

 


"SAMEN" - RELATIE CYCLUS

vanaf 13 februari 2021 zeven bijeenkomsten t/m 8 mei in Enschede

>> PRIVÉ OPSTELLING <<Voor vragen over

familie, wonen, werken en relaties

 


Wat je kunt bereiken met een privé opstelling:

Alle soorten relaties kunnen onderzocht worden en er wordt een aanzet gegeven om deze relaties te helen. Denk hierbij aan een liefdes- of vriendschapsrelatie, relaties binnen je gezin of familie, de relatie met je werkgever, werknemer of collega. Wat is jouw relatie met geld, met je lichaam, met je huis, met je omgeving, met je werk?

We onderzoeken op welke manier je verbonden bent of wilt zijn en ontdekken waar er een kink in de kabel zit en je energie lekt. De sfeer waarin we werken is veilig en integer.

Hoe ik werk:

Na twaalf jaar professionele ervaring met familie opstellingen en organisatie opstellingen heb ik sinds drie jaar nu mijn eigen vorm van privé opstelling ontwikkeld. Het is een combinatie van vraagtechnieken, coaching en opstellingen. We beginnen met een gesprek om samen helder te krijgen wat op dit moment de kernvraag is en bepalen we wie of wat er wordt opgesteld.

Als vraagsteller ga jij op de plek staan die voor jou juist voelt. Ik ga achtereenvolgens de plekken invoelen van de personen of kwesties waar de vraag over gaat. Hierbij maak ik gebruik van mijn intuïtieve en mediamieke gaven en van alles wat ik in de loop der jaren heb geleerd over systemen, waar wij als mensen deel van uit maken. In de interactie tussen jou en mij, in de rol van representant, wordt duidelijk waar de spanningen vandaan komen en stellen we ons open voor bevrijdende inzichten en oplossingen.

Deze oplossingen zijn niet bedacht, maar dienen zich op natuurlijke wijze aan in de openheid van de opstellingen. Dankzij deze methode zijn inmiddels veel vraagstellers een eind opgeschoten in hun verwerkingsproces.


Kosten:

Een privé opstelling duurt anderhalf uur en de richtprijs is 120 euro.


Ik hanteer richtprijzen omdat de zorg voorop staat en niet het geld. Dat betekent dat iedereen die om een privé opstelling vraagt deze krijgt. Wie niets kan betalen betaalt niets. Voelt dat niet goed, dan kan men iets terugdoen voor het evenwicht. Wie wel geld heeft betaalt een deel of de volle 120 euro.

Wil je meer betalen uit erkentelijkheid of om zorg voor mensen met te weinig geld mogelijke te maken dan wordt dat uiteraard gewaardeerd.


Afspreken:

Je kunt je aanmelden voor een sessie via de blauwe knop onderaan.

Wanneer je op zeer korte termijn een afspraak wilt bel me dan op 06 43741939             

           

Online opstelling of coaching:


Na overleg mogelijk. Bel me om te

bespreken of dit voor jou geschikt is.


Mobiel:  06-4374 1939


Met Hans Planje en Tosho KooimansMeer dan ooit werden we in de afgelopen tijd op onszelf teruggeworpen en konden we onze
dierbaren of niet ontmoeten, of we zaten noodgedwongen op elkaars lip. Onze relaties zijn aan
verandering onderhevig en dat levert voor velen de nodige stress op.


Hoe ga je om met teveel of te weinig afstand in je relaties? Welke relaties passen niet meer bij je en
aan wat voor nieuwe relaties heb jij behoefte? Hoe beëindig en begin je een relatie? Wat kom je
daarin tegen? En hoe houd je je relaties, met je partner, je familie, vrienden en collega's gezond?


Goede relaties zijn van levensbelang.


Niet alleen als kind, maar ook als volwassene ben je afhankelijk van anderen. En meer dan dat. Je leven krijgt zin in de relaties die je onderhoudt. En het wordt helemaal fijn wanneer de liefde heen en weer stroomt in jouw relaties. 

Alleen zijn is nodig om rust te vinden en diep contact te maken met jezelf. Om daarna weer met alles en iedereen te communiceren. Mooi woord is dat: communiceren. Het geeft aan dat je SAMEN bent.

En je hebt de ander nodig om jezelf te leren kennen en te ontwikkelen. Onze relaties zijn de spiegels van ons innerlijk. Diegenen die we - bewust of onbewust - aantrekken, laten ons iets zien over onszelf. De ander dat ben jij.

Natuurlijk hebben we ons hele leven al van alles geleerd over relateren en communiceren. Toch blijkt steeds weer dat we blinde vlekken hebben. Er kunnen dingen grondig verkeerd gaan in relaties. We begrijpen elkaar verkeerd. We zijn niet helemaal eerlijk naar elkaar. De balans in geven en nemen raakt verstoord. We blijven plakken aan relaties die we ontgroeid zijn. We stoppen te weinig energie in belangrijke relaties. Of we trekken foute partners aan. 

Neem afscheid van oude reacties en patronen.


Natuurlijk hebben we ons hele leven al van alles geleerd over relaties en communicatie. We willen
maar al te graag met anderen delen: onze dromen, verwachtingen, hoop, angsten en vreugde. We
willen anderen begrijpen en door anderen begrepen worden. Maar hoe graag we dat ook willen, vaak krijgen we het niet goed voor elkaar.

Een goede, heldere communicatie binnen onze relaties is een van de moeilijkste dingen. Ongemerkt beïnvloeden onuitgesproken verwachtingen, tegen- strijdige signalen, hinderlijke oude patronen, ineffec-tieve boodschappen en emoties onze communicatie met elkaar en al te gemakkelijk lopen we steeds in dezelfde valkuil.


Terugtrekken, aanvallen, zorgen... Neem afscheid van oude patronen


In deze tijd worden we met z'n allen 'opgeschoond'. We komen veel oude zaken tegen met de bedoeling hier afscheid van te nemen, zodat we weer in onze eigen kracht kunnen komen, zelfstandig, autonoom en varend op onze innerlijke autoriteit. Als we dan de ander ontmoeten kunnen we ons in liefde verbinden, gelijkwaardig, op eigen gronding en zonder angst.


Relatiecyclus


SAMEN is voor iedereen die wil werken aan betere relaties starten we in 2021 met een nieuwe serie
van 7 bijeenkomsten, waarin we aan de slag gaan met het onderzoeken hoe jij omgaat met relaties en com-municatie. Met behulp van opstellingen, affirmaties, visualisaties en speciale oefeningen wordt je je bewust van belemmerende patronen, blinde vlekken of onbe-wuste overtuigingen en angsten en kun je deze transformeren. Dit maakt jou krachtiger in je relaties en communicatie.


Het wordt een intensieve groep van minimaal 6 tot maximaal 10 deelnemers. Wacht niet te lang met je aanmelden, want vol is vol.

De bijeenkomsten worden gehouden in Enschede 
De data zijn: 13 en 27 februari, 13 en 27 maart, 10 en 24 april, en 8 mei telkens van 11.00 tot 16.00 uur.


Investering: 595,- inclusief 1 individuele sessie met Hans of Tosho


Aanmeldingsprocedure:


Je meldt je eerst aan voor een gratis intakegesprek. Daarin beslis je of je echt aan deze cyclus mee gaat doen. 


Zowel tijdens het intakegesprek als tijdens de cyclus volgen wij de op dat moment geldende corona richtlijnen.