Onze app voor online opstellingen

ONZE APP VOOR ONLINE OPSTELLINGEN

Samen met Hans Planje, en onze bekwame IT-er Rick Rosendaal, heb ik een app ontwikkeld waarmee we op een eenvoudige en doeltreffende manier online opstellingen kunnen aanbieden. Deze app kan momenteel alleen op WINDOWS draaien. Wij gebruiken hem in combinatie met een videoverbinding zoals bijvoorbeeld ZOOM.


De opstelling begint met een leeg veld in het midden. Vanuit het linkervlak slepen we de gewenste symbolen naar het midden. Vervolgens kunnen we deze symbolen een naam geven in het overzicht rechts. Elk symbool kunnen we vergroten of verkleinen, we kunnen kiezen uit een flink aantal kleuren en we kunnen de draairichting heel nauwkeurig instellen.

Telkens wanneer we dit willen slaan we de opstelling op onder een door

ons gekozen naam, waarbij er doorgenummerd wordt binnen één sessie.


Wanneer er op het vraagteken rechtsonderin geklikt wordt krijg je uitleg.

Hieronder zie je twee opeenvolgende situaties in een online opstelling:

Op deze manier kan de app ook worden gebruikt voor verslaglegging van actuele opstellingen, terugkoppeling naar cliënten, voor illustraties in boeken of blogs, of op je website voor uitleg van opstellingen.


De opstellingsapp is te koop en kost € 95,00.


Wil je eerst kennismaken en uitproberen, dan kun je een probeerversie aanvragen.

Deze demoversie werkt 5 minuten en kan telkens weer opnieuw gestart worden.

Op dit moment werkt de app alleen onder Windows.Je kunt ook eerst de handleiding lezen die voor deze app geschreven hebben. De demoversie is identiek aan de volledige versie, met dit verschil dat je na 5 minuten de demoapp weer opnieuw moet starten.


Via deze link kun je een Wordbestand downloaden met hierin de instructies voor het gebruik van deze app.