Opstellingen app 'Het Lege Midden'

OPSTELLINGEN APP
'Het Lege Midden'

Samen met Hans Planje heb ik een app laten bouwen waarmee we op een eenvoudige en doeltreffende manier online opstellingen kunnen aanbieden in combinatie met Zoom.

De opstelling begint met een leeg veld in het midden. Vanuit het linkervak sleep je de gewenste symbolen naar het midden. Vervolgens kun je deze symbolen een naam geven in het overzicht rechts. Elk symbool kun je vergroten of verkleinen, je kunt kiezen uit een flink aantal kleuren en je kunt de draairichting heel nauwkeurig instellen.

Van Het Lege Midden bestaat een webversie en een Windowsversie, die beide beschikbaar zijn voor mensen die zelf ook online met opstellingen willen kunnen werken.

 

De webversie is geschikt voor online opstellingen met een groep deelnemers.
Je kunt hem hier bekijken door zonder inloggen te klikken op 'demoversie'.

In de demoversie kun je uitproberen en onderzoeken of deze app voor jou een bruikbaar instrument zou kunnen zijn ter ondersteuning van online consulten. Alle functies in deze demoversie werken, alleen schakelt deze versie na 5 minuten automatisch uit. Je kunt hem zo vaak je wilt opnieuw opstarten.

Voor gebruik van de webversie van Het Lege Midden kun je een abonnement nemen.

Daarvoor hanteren we de volgende prijzen incl. BTW:

Proefabonnement 1 maand    €    25,-

3 maanden:                              €    40,-

6 maanden:                              €    70,-

1 jaar                                        €  125,-

De Windowsversie wordt geïnstalleerd op een computer of laptop en kan gebruikt worden voor een-op-een sessies. Let op: Deze versie draait dus alleen onder Windows en kan alleen worden bediend vanuit het apparaat waarop hij is geïnstalleerd.


Wil je de Windowsversie van Het Lege Midden voor eigen gebruik op je eigen computer of laptop aanschaffen, dan kan dat voor de prijs van € 95,- incl. BTW.