SAMEN - Relatiecyclus

SAMEN - korte intensive systemisch werk - najaar 2024

Met Hans Planje en Tosho Kooimans                                                    Als wereldbewoners zijn wij in een intense periode van fundamentele veranderingen beland, waarin veel van ons gevraagd wordt en wij beslissende keuzes moeten maken.

Bewustwording is de sleutel voor ontwikkeling. Wanneer je alleen maar bij het oude en bekende blijft en niet in staat bent dieper te kijken naar jezelf en hoe je met de mensen en de wereld om je heen relateert, kan het leven als bedreigend worden ervaren en ga je je afschermen. Dan verstar je en ga je stagneren. Kijk maar om je heen en je ziet dat dit volksziekte nr. 1 is. De vele crisissen waar wij momenteel als mensheid mee te maken hebben, kunnen leiden tot overmatige controle, polarisatie, depressie, achterdocht, eenzaamheid, angststoornissen of vluchten in allerlei afleidingen of verdovingen. Maar een crisis kan ook leiden tot een beter begrip van wie je in wezen bent en wat werkelijk van belang is. Je kunt mee hollen in de snelle wereld van de eindeloze behoeftebevrediging, het jagen op kortstondig geluk of de schijnveiligheid van relaties, status en bezit. Maar je kunt ook kiezen om te verstillen en te ontdekken wat echt diepe vreugde geeft.


...van liefhebberijen naar liefde

...van bevrediging naar echte vrede

...van drank, drugs en kicks naar innerlijke extase

...van verwarring naar helderheid.Achter je laten en ont-wikkelen


Je zult oude pijn en belemmerende overtuigingen moeten opgeven om je verder vrij te ontwikkelen en af te wikkelen. Wie wil er nu een ingewikkeld leven met ingewikkelde relaties en ingewikkelde verlangens? 

 

Hierbij kunnen wij je een helpende hand bieden. Met behulp van systemisch werk zoals bijvoorbeeld familieopstellingen en speciale oefeningen helpen wij je bewust te worden van belemmerende patronen, blinde vlekken, achterhaalde overtuigingen en nodeloze angsten. Je transformeert deze in kracht en gaat hierdoor vanzelf liefdevoller om met je relaties en de manier waarop je communiceert wordt eenvoudig en helder. Je komt dichter bij je Zelf.


Je relaties zijn de spiegels van je innerlijk


In deze cyclus van 6 zaterdagen ga je aan de slag met het onderzoeken hoe jij omgaat met relaties en communicatie.

We werken vanuit het systemisch denken, met o.a. de familieopstelling, waarbij jouw relatie tot je omgeving centraal staat: je geliefde, je gezin, je familie, je vrienden, je collega’s, je klanten, elke relatie kan onderzocht worden.

Met behulp van opstellingen en speciale oefeningen word je je (weer) bewust van alles wat niet helpt in je ontwikkeling en kun je dat transformeren. Dit maakt jou krachtiger in je relaties en communicatie. 

 

 

Vanaf zaterdag 14 september 2024

SAMEN is een korte intensive van september tot december voor iedereen die wil werken aan persoonlijke ontwikkeling en betere relaties. Het wordt een groep met minimaal 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Wacht niet te lang met je aanmelden, want vol is vol.

De bijeenkomsten worden gehouden in Enschede in yogacentrum De Bron.
De data zijn: tweewekelijks op zaterdagen: 14 en 28 september, 12 oktober, 2 en 16 november

en 7 december 2024, telkens van 11:00 tot 16:00 uur.

Investering: € 695,-.

Wie daar behoefte aan heeft, kan tijdens de intensive een privésessie boeken voor € 50,-.
(De normale prijs hiervoor is € 135,-).

 

Bij aanmelding en een aanbetaling van € 350,- vóór 1 juli 2024 krijg je € 95,-

en vóór 15 augustus € 55,- korting.


Aanmeldingsprocedure:

 

Voor je gaat deelnemen houden we eerst voor een intakegesprek.

Daarna beslis je of je echt aan deze cyclus mee gaat doen. 

Voor aanmelding voor een gratis intakegesprek zie de blauwe knop hieronder.

 

Wil je meer weten bel of mail dan even met:

Hans Planje                       info@hansplanje.nl                               053-4772532          

Tosho Kooimans            info@roots-and-wings.nl                           06-43741939Voorproeven:


Wanneer opstel­lingen nieuw voor je zijn, kun je een keer kennismaken door als representant mee te doen op een losse workshopdag. Het mooie is dat zowel een opstelling ontvangen, als er in representeren, als ook deze als toeschouwer meebeleven alle drie impact op je hebben.

 

Op de zaterdagen 2 maart, 6 april, 4 mei, 1 en 22 juni en 7 september houden we van 11:00 - 16:00 uur afzonderlijke kennismakingsdagen op dezelfde locatie. Voor deze kennismakingsdag betaal je € 35,-.

Wil je een opstelling, dan betaal je € 135,-.


Tosho - systemische coaching en opstellingen over familierelaties, bedrijfsvraagstukken en maatschappelijke thema's in Hengelo:


"Ik heb in de loop der jaren een eigen stijl ontwikkeld. Hierbij combineer ik mijn kennis over de werking van de menselijke geest met mijn intuïtieve vermogens. Dit levert verrassend heldere inzichten op, waardoor je tot acceptatie komt, oude zaken kunt laten rusten en weer energie krijgt om voller in het leven te staan."

 
Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Hans - astroloog, opsteller, en coach in Enschede:


"Met werkvormen die voort-komen uit psychotherapie, astrologie, coaching, familie- en organisatie­opstellingen is het mijn missie mensen en organisaties in veranderingsprocessen te begeleiden.


Systemisch werk is steeds meer een instrument geworden om mensen dichter bij zichzelf te brengen."
Voor deelnemers die dat willen is het mogelijk om in de cyclus ook persoonlijke horoscoopthema's op te stellen.

Dit kan een verrassend andere invalhoek bieden voor actuele thema's en het biedt een unieke gelegenheid planeetstellingen uit je eigen horoscoop te onderzoeken.