Agenda

Roots & Wings                  T O P C O A C H I N G                         S Y S T E M I S C H  W E R Kop afspraak    PRIVÉ OPSTELLING10 AUGUSTUS  OPEN MIDDAG COMMUNICATIE EN RELATIE


18 SEPT tot 11 DEC  'THE ARTIST'S WAY'>> PRIVÉ OPSTELLING <<Voor vragen over

familie, wonen, werken of relaties

 


Wat je kunt bereiken met een privé opstelling:

Alle soorten relaties kunnen onderzocht worden en er wordt een aanzet gegeven om deze relaties te helen. Denk hierbij aan een liefdes- of vriendschapsrelatie, relaties binnen je gezin of familie, de relatie met je werkgever, werknemer of collega. Wat is jouw relatie met geld, met je lichaam, met je huis, met je omgeving, met je werk?

We onderzoeken op welke manier je verbonden bent of wilt zijn en ontdekken waar er een kink in de kabel zit en je energie lekt. De sfeer waarin we werken is veilig en integer.

Hoe ik werk:

Na twaalf jaar professionele ervaring met familie opstellingen en organisatie opstellingen heb ik sinds drie jaar nu mijn eigen vorm van privé opstelling ontwikkeld. Het is een combinatie van vraagtechnieken, coaching en opstellingen. We beginnen met een gesprek om samen helder te krijgen wat op dit moment de kernvraag is en bepalen we wie of wat er wordt opgesteld.

Als vraagsteller ga jij op de plek staan die voor jou juist voelt. Ik ga achtereenvolgens de plekken invoelen van de personen of kwesties waar de vraag over gaat. Hierbij maak ik gebruik van mijn intuïtieve en mediamieke gaven en van alles wat ik in de loop der jaren heb geleerd over systemen, waar wij als mensen deel van uit maken. In de interactie tussen jou en mij, in de rol van representant, wordt duidelijk waar de spanningen vandaan komen en stellen we ons open voor bevrijdende inzichten en oplossingen.

Deze oplossingen zijn niet bedacht, maar dienen zich op natuurlijke wijze aan in de openheid van de opstellingen. Dankzij deze methode zijn inmiddels veel vraagstellers een eind opgeschoten in hun verwerkingsproces.

Een sessie duurt maximaal anderhalf uur en de kosten bedragen 80 euro. De sessies in Herpt bied ik deze zomer aan voor 65 euro.

Afspreken:

Je kunt je aanmelden voor een sessie via de blauwe knop onderaan. Wanneer je op korte termijn een afspraak wilt bel me dan op 06 43741939             

           

>> Open Middag COMMUNICATIE & RELATIE <<


met Hans Planje en Tosho KooimansZATERDAG 10 AUGUSTUS van 13 tot 16 uur


Locatie HENGELO: 

Centrum De Dansende Os

Schalkburgerstraat 28 Hengelo 


Het thema is dit keer 'geven en nemen in balans'.
In een gezonde relatie - ongeacht of dit een liefdesrelatie, een vriendschap of een zakelijke relatie betreft, zijn geven en nemen in balans. De enige uitzondering is een ouder-kind­relatie, waarbij de ouder onvoorwaardelijk kan geven.


De balans tussen geven en nemen is soms lastig te bepalen, want hierbij spelen allerlei verschillende factoren mee. Een van de belangrijkste is de waarde die je zelf toekent aan datgene wat je van de ander ontvangt. Dat geldt voor materiële zaken, maar zeker ook voor affectie, initiatief nemen, zorg, aandacht en waardering.

Deze middag werken we met vragen als:


Ben jij van nature eerder een gever of ontvanger?
Zijn geven en nemen in balans?
Hoe zorg je ervoor dat dit in balans komt en blijft?
 


***


In 2019 bieden wij elke tweede zaterdagmiddag

van de maand van 13 tot 16 uur een open middag aan, afwisselend in Hengelo en in Enschede.


Hierin kun je kennis maken met allerlei facetten van het thema Communicatie & Relatie en onze manier van werken daarmee. Elke middag staat in het teken van een speciaal aspect van dit thema.Bij de verkenning hiervan maken wij gebruik van astrologie, systemische opstellingen en eenvoudige oefeningen. En natuurlijk staan wij ook open voor vragen over dit onderwerp.


Zelf zien wij deze middagen als een laboratorium, waarin wij samen met de deelnemers allerlei aspecten van Communicatie & Relatie onderzoeken.

Deze open middagen zijn gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken is altijd welkom.


Aanmelding:

We nodigen je van harte uit om op één of meerdere van deze middagen mee te doen. Maar meld je dan wel tijdig aan met je naam, telefoonnummer en emailadres. Zo weten we op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen.


Neem je vrienden mee, vraag hen dan om zichzelf even aan te melden.

>> SUPPORTGROEP - Start 18 september.


Maak in twaalf weken tijd je creativiteit vrij!Julia Cameron beschrijft in haar boek The Artist's Way een praktische methode om in twaalf weken de verschillende blokkades, die onze creatieve vermogens in de weg staan, op te heffen.


Allerlei negatieve overtuigingen en gevoelens kunnen je in de weg zitten. Deze kun je met deze methode omvormen tot positieve gevoelens van veligheid, kracht, integriteit, zelfbescherming en hoop. Dit is een waardevolle en inmiddels wereldwijd door velen beproefde methode om (weer) in contact te komen met je eigen creativiteit. Het is niet alleen bedoeld voor professionele kunstenaars, maar voor iedereen die creatiever en vrijer wil leven. De oefeningen hebben een duidelijk positief effect op je privéleven en op je werk.


We doen zelf de oefeningen aan de hand van het boek en komen elke week 1,5 uur bij elkaar om uit te wisselen en elkaar te motiveren. We communiceren tussendoor via een Whatapp groep.


Start van de bijeenkomsten is op 18 september, de laatste avond is op 11 december 2019.

Elke week op woensdagavond van 20.00 tot 21.30 uur in Atelier De Blauwe Hand in de Spiegelstraat 54, Hengelo.


Kosten: 250 euro. Het Nederlandstalige boek kost 25 euro. 


De groep bestaat uit maximaal 4 personen.


Na afloop van de cursus kan de groep besluiten zelfstandig door te gaan als creatieve supportgroep.06- 4374 1939


Praktijk: Schalkburgerstraat 28 Hengelo Ov.


E-mail:  info@roots-and-wings.nl

Schrijf je in voor de mailinglijst