Agenda

Roots & Wings                  T O P C O A C H I N G                         S Y S T E M I S C H  W E R Kop afspraak    PRIVÉ OPSTELLINGOPEN MIDDAG COMMUNICATIE EN RELATIE:

9 november in Enschede

14 december in Hengelo


SAMEN - RELATIE CYCLUS

vanaf 25 januari 7 bijeenkomsten om de 2 weken in Enschede


>> PRIVÉ OPSTELLING <<Voor vragen over

familie, wonen, werken en relaties

 


Wat je kunt bereiken met een privé opstelling:

Alle soorten relaties kunnen onderzocht worden en er wordt een aanzet gegeven om deze relaties te helen. Denk hierbij aan een liefdes- of vriendschapsrelatie, relaties binnen je gezin of familie, de relatie met je werkgever, werknemer of collega. Wat is jouw relatie met geld, met je lichaam, met je huis, met je omgeving, met je werk?

We onderzoeken op welke manier je verbonden bent of wilt zijn en ontdekken waar er een kink in de kabel zit en je energie lekt. De sfeer waarin we werken is veilig en integer.

Hoe ik werk:

Na twaalf jaar professionele ervaring met familie opstellingen en organisatie opstellingen heb ik sinds drie jaar nu mijn eigen vorm van privé opstelling ontwikkeld. Het is een combinatie van vraagtechnieken, coaching en opstellingen. We beginnen met een gesprek om samen helder te krijgen wat op dit moment de kernvraag is en bepalen we wie of wat er wordt opgesteld.

Als vraagsteller ga jij op de plek staan die voor jou juist voelt. Ik ga achtereenvolgens de plekken invoelen van de personen of kwesties waar de vraag over gaat. Hierbij maak ik gebruik van mijn intuïtieve en mediamieke gaven en van alles wat ik in de loop der jaren heb geleerd over systemen, waar wij als mensen deel van uit maken. In de interactie tussen jou en mij, in de rol van representant, wordt duidelijk waar de spanningen vandaan komen en stellen we ons open voor bevrijdende inzichten en oplossingen.

Deze oplossingen zijn niet bedacht, maar dienen zich op natuurlijke wijze aan in de openheid van de opstellingen. Dankzij deze methode zijn inmiddels veel vraagstellers een eind opgeschoten in hun verwerkingsproces.

Een sessie duurt maximaal anderhalf uur en de kosten bedragen 85 euro. 

Afspreken:

Je kunt je aanmelden voor een sessie via de blauwe knop onderaan. Wanneer je op korte termijn een afspraak wilt bel me dan op 06 43741939             

           

>> Open Middag COMMUNICATIE & RELATIE <<


met Hans Planje en Tosho KooimansZATERDAG 9 November van 13 tot 16 uur


Locatie Enschede: 

Centrum Ruimte voor Balans

Potsweg 15 B Enschede


Het thema is deze keer macht. In positieve zin is macht kracht. Deze middag willen we bezig gaan met vragen als: Wanneer en op welke manier wordt in jouw relatie macht uitgeoefend? En hoe ga jij en hoe gaat de ander daarmee om? Wanneer is er sprake van je gedwongen voelen, van controle of manipulatie?


Speciaal hiervoor bieden we een aantal boeiende oefeningen aan, die veel inzicht geven over jou in relatie tot de ander.
 

***


In 2019 bieden wij elke tweede zaterdagmiddag

van de maand van 13 tot 16 uur een open middag aan, afwisselend in Hengelo en in Enschede.


Hierin kun je kennis maken met allerlei facetten van het thema Communicatie & Relatie en onze manier van werken daarmee. Elke middag staat in het teken van een speciaal aspect van dit thema.Bij de verkenning hiervan maken wij gebruik van astrologie, systemische opstellingen en eenvoudige oefeningen. En natuurlijk staan wij ook open voor vragen over dit onderwerp.


Zelf zien wij deze middagen als een laboratorium, waarin wij samen met de deelnemers allerlei aspecten van Communicatie & Relatie onderzoeken.

Deze open middagen zijn gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken is natuurlijk welkom.


Aanmelding:

We nodigen je van harte uit om op één of meerdere van deze middagen mee te doen. Maar meld je dan wel tijdig aan met je naam, telefoonnummer en emailadres. Zo weten we op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen.


Neem je vrienden mee, vraag hen dan om zichzelf even aan te melden.

Met Hans Planje en Tosho KooimansIn het afgelopen jaar hebben wij in een serie van twaalf workshopmiddagen de vele aspecten verkend, van het hebben van relaties en de vormen van communicatie, die hierbij gebruikt worden. De inzichten, die wij hebben verworven in deze open middagen en onze ervaringen met diverse werkvormen, gaan wij in 2020 inzetten in een intensieve relatiecyclus. De naam van deze cyclus is "SAMEN".


In totaal kunnen er minimaal 6 en maximaal 10 mensen deelnemen aan deze groep. Wanneer je belangstel-ling hebt, nodigen we je uit voor een gratis intakegesprek, waarin we behoeftes en verwachtingen kunnen peilen en eventuele vragen kunnen beantwoorden. Vervolgens kun je je inschrijven voor de cyclus van zeven bijeenkomsten. Deze zullen om de twee weken plaatsvinden in Enschede. Tussendoor is er gelegenheid om met ons te reflecteren over zaken die je in het dagelijks leven tegenkomt in de relatiesfeer. Hiermee denken we een goede bedding te scheppen om gedurende een maand of vier te werken aan je relaties en alles wat je daarin tegenkomt. Het resultaat kan zijn dat je je meer en meer verbonden gaat voelen met de juiste mensen om je heen.


Gedurende 7 bijeenkomsten om de 14 dagen in Enschede
Start: Zaterdag 25 januari 2020 van 11.00 tot 17.00 uur


Voor iedereen die wil werken aan betere relaties. Je kunt dit individueel doen, of als extra uitdaging samen met je partner. Of het nu gaat om een intieme relatie of de relatie met je ouders, kinderen, vrienden, collega's, buren of medereizigers: relaties hebben we allemaal. We hebben ze nodig om onszelf te leren kennen en te
ontwikkelen. Het zijn de spiegels van ons innerlijk. Diegenen die we - bewust of onbewust - aantrekken, laten ons iets zien over onszelf.
Het ligt in onze aard om ervaringen met anderen te delen: onze dromen, verwachtingen, hoop, angsten en vreugde. We willen anderen begrijpen en door anderen begrepen worden. Maar hoe graag we dat ook willen, vaak krijgen we het niet goed voor elkaar. Een goede, heldere communicatie binnen onze relaties is een van de moeilijkste dingen.
Ongemerkt beïnvloeden onuitgesproken verwachtingen, tegenstrijdige signalen, hinderlijke oude patronen, ineffectieve boodschappen en emoties onze communicatie met elkaar. En daar willen we samen mee aan het werk.


De cyclus kost 500 euro all in. Mocht geld een probleem zijn, laat dit dan tijdens de gratis intake even weten, dan kijken we of we je hierin tegemoet kunnen komen.


Je kunt je hiervoor aanmelden via:   info@roots-and-wings.nl      of via de knop hieronder.


De locatie voor de bijeenkomsten is in Enschede: Centrum Ruimte voor Balans, Potsweg 15 B.

Het adres en de datum voor de intake krijg je na je aanmelding. 

06- 4374 1939


Praktijk: Schalkburgerstraat 28 Hengelo Ov.


E-mail:  info@roots-and-wings.nl

Schrijf je in voor de mailinglijst