Geld Opstelling

Geld


Geld is overal, in overvloed.


Zodra je dit inziet en voelt hoe waar dit is, kun je besluiten je echt volledig open te stellen voor geld.


Je komt door geleide meditaties in contact met je diepste verlangens, naar dat waar jouw ziel naar verlangt.

In de opstelling worden belemmerende ideeën en gevoelens duidelijk zichtbaar.

Tenslotte oefen jij met door jou gekozen overtuigingen, die jou het meest van dienst zijn voor jouw eigen ontplooiing.Geld is neutraal.


Het is volledig aan jou wat je ermee doet. Met geld kun je bijvoorbeeld je liefde laten blijken. Je kunt laten zien wat jij belangrijk vindt. Je kunt erdoor meebouwen aan de wereld om je heen. Je kunt het beste uit jezelf en de mensen om je heen gaan halen.Thema'sGeld

Eigenwaarde

Onschuld

Zelfstandigheid

Vrijheid

Voldoening

HulpbronnenGeld is overal. Maar waar ben jij?


Wellicht heb jij geen makkelijke open relatie tot geld. Wat betekent dat je meer met geld bezig bent dan je lief is. Misschien steeds net genoeg, maar het houdt niet over. Je voelt dat je jezelf en je naasten eigenlijk tekort doet. Je zou zoveel meer willen neerzetten en ervaren in de wereld, dan tot nog toe mogelijk is. Er zit kortom angst op het thema geld.

Me too

Zelf ken ik dit goed en daarom heb ik deze kwestie van alle kanten onderzocht. En ik heb ontdekt dat opstellingen zeer geschikt zijn om je te ontdoen van beperkende invloeden vanuit je opvoeding of traumatische gebeurtenissen in jouw leven of dat van familieleden. Sinds ik een tijdje terug zelf een geld-opstelling kreeg is er een doorbraak gaande en ben ik veel ruimer gaan denken over geld. Uit onverwachte hoeken krijg ik aanbiedingen, waardoor mijn inkomen fors gestegen is. Ik voel me vrij om mezelf te presenteren en om openlijk ervoor uit te komen dat ik geld belangrijk vind. Ik mag het goed hebben en laten weten wat ik waard ben. Ik maak mijzelf niet meer klein.

Deelname

Wanneer je zelf een opstelling wilt kun je kiezen voor een korte opstelling van maximaal 50 minuten voor 85 euro of voor een uitgebreide opstelling van maximaal anderhalf uur voor 125 euro. 
Wil je graag komen kijken hoe zo'n opstelling werkt of wil je graag meedoen als representant dan zijn de kosten 20 euro.

Als ze het maar niet te duur vinden.

Deze gedachte heeft mij lang klein gemaakt, want ik was bang dat er minder mensen naar mijn opstellingen zouden komen wanneer ik hogere prijzen ging vragen. Collega's van mij vragen echter zonder blikken of blozen het dubbele van wat ik reken en trekken volle zalen. Zijn zij beter dan ik? Om de dooie dood niet. Dat durf ik nu rustig te beweren zonder arrogant te zijn. Ik weet gewoon wat ik kan en hoe waardevol het werk is wat ik doe.

Kom!

Zorg dat je op een diep niveau gaat voelen wat je weerhoudt om een gezonde houding tot geld te krijgen. Neem afscheid van belemmerende invloeden en ideeën. Verander je zelfbeeld ten aanzien van geld. Doe eens gek en gun jezelf een geld-opstelling.

Of wees er bij als toeschouwer of representant. In beide gevallen leer je enorm veel. In een opstelling ervaar je bovendien veel intimiteit, liefde en verbondenheid.