picasso coaching

Roots & Wings                  T O P C O A C H I N G                         S Y S T E M I S C H  W E R K

Picasso Coaching


We werken in een kleine groep van maximaal 5 deelnemers. Dat is prettig, want dan kan ik je voldoende aandacht geven bij het schilderen.


Picasso Coaching begint altijd met een gezellige lunch. Zo leer je mij en de andere deelnemers op een relaxte manier wat beter kennen, en wij jou ook. In de loop van de maaltijd wordt gevraagd wat voor thema's jou de laatste tijd zoal bezighouden.


Vervolgens krijgt elke deelnemer een korte opstelling over een vraag over familie, wonen, werken of relaties. We kiezen één van de thema's uit die tijdens de lunch genoemd zijn. De opstelling begint met een kort gesprek en vervolgens stellen we het thema met elkaar op. De andere deelnemers doen dus mee als representanten in jouw opstelling en andersom.


Daarna krijg je van mij een uitgebreide uitleg over denkwereld en werkwijze van de beroemde schilder Pablo Picasso. Dit ter inspiratie om hierna mee aan het werk te gaan.


Jouw creatieve opdracht is nu om het thema van jouw opstelling te gaan schilderen. Je wordt hierbij persoonlijk door mij begeleid, zowel in kleurkeuze, materiaalgebruik en schildertechniek.


Het resultaat van deze middag is meer inzicht in jouw thema en plezier, doordat je je vrijer met verf en kwast leert te uiten en meer durft te experimenteren.


We beginnen om 12:00 uur en hebben de hele middag de tijd, zodat je je in alle rust fijn op jouw werkstuk kunt concentreren.


Het maakt niet uit of je veel of geen ervaring hebt met schilderen. Je wordt gestimuleerd om op jouw eigen niveau te werken en je niet te vergelijken met anderen. Pablo Picasso wist ook niet hoe hij een Picasso moest schilderen en startte vanuit eenvoud en een kinderlijke onbevangenheid.Tosho Kooimans


06- 4374 1939


Praktijk: Schalkburgerstraat 28 Hengelo Ov.

Atelier: Spiegelstraat 54  Hengelo Ov.


E-mail:  info@roots-and-wings.nl

Schrijf je in voor de mailinglijst

(Kies 1 of meer) - Dit interesseert mij: