paintparty

Roots & Wings                  T O P C O A C H I N G                         S Y S T E M I S C H  W E R K

Paint Party


Een Paint Party is een hele leuke manier om met vrienden en vriendinnen, of met familieleden iets te vieren. Dat kan een verjaardag zijn of die nieuwe baan die je net gekregen hebt. Of gewoon zomaar een keer als blijk van vriendschap en waardering.


De Blauwe Hand is een intiem atelier enwe werken in een groep van maximaal 5 deelnemers. Dat is prettig, want zo krijg je alle aandacht van mij bij het schilderen.


Je bent vrij in wat je wilt gaan schilderen en hoe je dit wilt doen. Je wordt hierbij persoonlijk door mij begeleid, zowel in kleurkeuze, materiaalgebruik en schildertechniek. Ook zal ik je af en toe uitdagen om je grenzen te verleggen en iets nieuws te proberen.


Het resultaat van deze middag is een hele hoop plezier en gezelligheid en wellicht wat meer vrijheid in het werken met verf en kwast. We werken met acryl op doek.


We beginnen om 13:00 uur en hebben de rest van de middag de tijd, zodat jelekker op je gemak kunt werken. Op verzoek is er passende muziek.


Het maakt niet uit of je veel of geen ervaring hebt met schilderen. Je wordt gestimuleerd om op jouw eigen niveau te werken en je niet te vergelijken met anderen. We proberen te werken vanuit eenvoud en een kinderlijke onbevangenheid.Tosho Kooimans

06- 4374 1939


Praktijk: Schalkburgerstraat 28 Hengelo Ov.

Atelier: Spiegelstraat 54  Hengelo Ov.


E-mail:  info@roots-and-wings.nl

Schrijf je in voor de mailinglijst

(Kies 1 of meer) - Dit interesseert mij: